04 juni 2006

Förlsag till regeringens IT-ansvariga

I stället för att köra ett centralt serverkluster för dyra pengar -- lägg i stället ut alla offentliga handlingar på fildelningsnäten, så kan ni vara helt säkra på att medborgarna kan ta del av dem utan krångel.

4 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

En del kanske tror att detta är ett extremt skämt, men många seriösa företag jobbar ju exakt så, med just den motivering du anger. undrar vad de gillar stängningen av The Pirate Bay. Trailers till filmer lägger ju filmbolag ut där, eftersom de vet att det är där som folk "hänger runt"... å så kommer Bodström!

04 juni, 2006 16:03  
Anonymous Anonym skrev...

Vi får nu hoppas att alliansen använder sig av det här i valarbetet. Sossarna är på väg åt det nordkoreanska hållet. Vart går då alliansen.

Lova att respektera och förbättra grundlagarna så att skyddet för medborgarna mot statliga tvångsåtgärder stärks. Det kan ni vinna på!

04 juni, 2006 18:36  
Anonymous Erik Holmberg skrev...

Hum risken finns dock att detta bara skulle resulterar i en stor mängd döda torrets.

06 juni, 2006 11:19  
Blogger Joacim Persson skrev...

Som ansvarskännande medborgare får vi alla dra vårt strå till stacken. Jag kan åta mig att seeda besökslistan till regeringskansliet för den 26:e december 2004, samt regeringsformen -- två filer som inte tycks ha nått tillräcklig spridning.

06 juni, 2006 22:56  

Skicka en kommentar

<< Hem

Förlsag till regeringens IT-ansvariga