25 maj 2006

Dagens (eller nattens) garv om den brittiska regeringen

Copyriot sammanfattar den brittiska regeringens besynnerliga lagförslag om att få tillgång till "krypterad information". (/dev/random?):
Psykoanalytiskt betraktat närmar sig lagförslaget en klinisk definition av paranoid psykos, det vill säga en oförmåga att åtskilja det reella och det symboliska.
Detta och många andra saker Tony Blä&co har presterat gör att det får betecknas som Storbritanniens genom tidernas sämsta regering. Allt gör de bakvänt. De har riggat upp orwellianska bevakningskameror över hela landet för att spionera på undersåtarna under förevändningen att de jagar utländska terrorister, medan de inhemska terroristerna belönas med politiska eftergifter (rävjaktsförbudet som drevs igenom i strid med common law) eller tillåts fritt terrorisera laglydiga medborgare (djurrättsterrorn mot byn Newchurch där djurrättspsykopaterna bl.a. grävde upp ett människolik på en kyrkogård-- f.ö. i samma grevskap där världens främsta antiterroriststyrka, SAS, har sin garnison).

Margaret Thatcher -- det var en statsman med rättspatos det, som inte sparade några kostnader för att undsätta medborgare i fara om de så bodde vid randen av Antarktis. Och aldrig gav hon efter för terrorister heller.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

<< Hem

Dagens (eller nattens) garv om den brittiska regeringen