12 september 2005

Nytt nidingsverk av veganterrorister

Norrköpings Tidningar berättar om ett femtiotal kaniner som stulits i Valdemarsvik.
- De säger sig vara djurvänner, men här har de tagit med ungar som endast var tio dagar gamla. De kommer inte att klara sig. Även högdräktiga honor som antagligen kastar. En hane har de slitit ur buren så ullen sitter kvar, säger Crister.

/.../
Eftersom kaninerna antagligen kommer att släppas ut någonstans befarar han att de kommer att dö i svåra magplågor. De är vana vid att äta hö och pellets, men äter de plötsligt daggvått gräs ställer det till stora problem för dem.
DBF erkänner dådet. (De har ingen direktlänk till enskilda notiser på sina sidor. Datum är 2005-09-10)

Vid ett annat tillfälle stals ett antal kaniner från en gård i trakten av Skara. Några av de kaninerna ser du på bilden som kommer från DBF:s eget arkiv. (Det fotografiet har jag mångfaldigat utan upphovsmannens tillåtelse -- kom gärna och stäm mig.) Även detta dåd är listat på DBF:s sidor som något de känner sig himla stolta över. Även vid detta tillfälle gjorde dessa sadister sig skyldiga till djurplågeri. Dels genom att lämna kvar små diungar men ta med sig honan, dels genom att som man kan se här, mata djuren med grönfoder. De kvarlämnade kaninungarna dog av svält under veckan som följde.

Ser det inte gulligt ut, så säg? Kaninerna här håller på att äta ihjäl sig på grönfoder som deras magar inte tål. Motsvarande sak händer om man t.ex. skulle få för sig att börja stödutfodra rådjur med hö mitt i vintern. Bakteriefloran i magen hinner inte ställa om sig och djuren svälter ihjäl med magen full. Men sådant skiter förstås dessa psykopater i. Djuren är inte verkliga för dem, utan bara symboler; något att projicera sina egna fantasier på. Om djurskötsel förstår de ingenting alls.

Men vi vet ju inte helt säkert vad de egentligen gör med djuren:
--Hur många veganer behövs det för att äta upp en helstekt kanin på en minut?
--En, om ingen ser.

Har de meddelat jordbruksverket om sitt djurinnehav och låter de kommunens djurskyddsinspektör komma och inspektera skötseln? (fat chance)

Djurens Befrielsefront är ett nätverk av psykopater som alla har det gemensamt att de drivs att ett besinningslöst hat mot djur.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

<< Hem

Nytt nidingsverk av veganterrorister